Trainingen

Hier kunt u terecht voor trainingen en workshops:

Trainers & Coaches "Dag voor Elkaar"

Ben je trainer of coach en wil je een dag voor elkaar werken?
Ben je het een beetje zat om alleen maar visitekaartjes uit te wisselen op netwerkbijeenkomsten en wil je echt aan de slag?

Kom dan naar "Dag voor Elkaar" die helemaal in het teken staat van het uitwisselen van methodes, modellen, technieken en werkvormen. Deel dat waar jij speciaal goed in bent en ontvang zelf interessante kennis van anderen. Jij bepaalt of je de nieuwe expertise inzet of dat je doorverwijst. De kern van deze "Een Dag Voor Elkaar" dag is het vergroten van je kennis door met elkaar te gaan samenwerken. Samen bereik je meer. Je zet jouw sterkste vaardigheden in en anderen zetten zich weer in voor jou. Makkelijk, praktisch en gezellig.

Overtuigd? Schrijf je hier in met je vraag en aanbod, maar ook bij Seats2Meet, ook voor de lunch, want dan is je deelname definitief. 

De matchmaker zal je online koppelen. Ben je niet in de mogelijkheid om er bij te zijn maar zou je graag op de hoogte gebracht willen worden voor een eventuele volgende editie meld je dan hier aan.

Als iedereen elkaar helpt, zetten we samen in één dag grote stappen. Op de dag zelf zijn er levendige matchmakers die je ter plekke in contact brengen met de mensen die voor jou interessant zijn en wie weet maak je nieuwe collega’s/ zakelijke vrienden en ambassadeurs.

Aan het einde van de dag is je kennis vergroot; je ervaring verrijkt en heb je geleerd over het werkgebied van je vakgenoten.

Schroom niet en deel het in je netwerk want netWERKEN is DOEN en zo kom je samen verder!

DATUM: 24 april 2015
Kan je die dag niet dan kan je je hier inschrijven voor een eventuele vervolg editie!
TIJD: 10.00 – 16:30 uur
LOCATIE: Seats2meet.com Utrecht, Moreelsepark 65 3511 EP Utrecht
TOEGANG: Deelname is GRATIS. Lunchbuffet en koffie zijn verplicht. (€10, normaal €18,50 bij Seats2Meet.)
COÖRDINATOR:  Mira Gosselink www.TestenenTrainingen.nl
ORGANISATIE:   Roman Talman www.thecoachstation.nl
Tjarda Dubois dubois-mediation-coaching.nl
Maud Stevers SparkYourLife.nl
Ine de Boer – Maas ColourYourPersonality.nl
DOELGROEP:   Trainers & Coaches (Zelfstandige Professionals)