Mira Gosselink

Mira GosselinkGraag wil ik me voorstellen. Ik ben Mira en mijn passie is het maken van persoonlijkheidstesten. Deze testen zijn voor mij inspiratie voor de trainingen die ik geef en de coaching sessies die ik begeleid. Ik sta graag voor een groep omdat ik het fijn vind om met echte mensen te werken en niet alleen met de theorie en persoonlijkheidsprofielen bezig te zijn. Ik vind het heerlijk om te zien hoe deze theorie dan in de praktijk wordt gebracht en als handvat dient voor persoonlijke ontwikkeling en inzicht.

Nadat ik de opleiding Communicatie Management heb
gedaan ben ik werkzaam geweest als communicatie-medewerker in verschillende organisaties. Zowel de creatieve als de organiserende kant sprak me hierin aan. Toen ik bij de Rabobank ging werken als opleidings-coördinator werd me gevraagd of ik ook docentschap op me wilde nemen. Dat leek me een een hele mooie uitdaging.

Zo heb ik verschillende “Train-de-Trainers” cursussen gevolgd. Hierin kwamen modellen terug die ik tijdens mijn opleiding had geleerd en kwamen er weer nieuwe modellen bij. Vooral de leercirkel van Kolb, waarin de wisselwerking tussen theorie en praktijk door te observeren en te doen voorop staat, sprak me aan.

Tijdens het werken als docent en coach ben ik de leerstijlen verder gaan onderzoeken en kwam ik erachter dat er nog veel meer interessante modellen waren. Om deze beter van elkaar te kunnen onderscheiden heb ik een eigen model ontworpen. Dit model dient als basis voor mijn persoonlijkheidstesten. Deze uit de hand gelopen hobby is nu mijn bedrijf geworden. Hierin zie ik de kans om mijn werk als Trainer en Coach te combineren met mijn systematische en analytische eigenschappen waarmee ik het welslagen van personen en organisaties als doel voor ogen heb.