Referenties

Logo ZelfcoachspelJan Schalkx: "Mira. Je workshop en je applicatie voor het maken van online testen waren een schot in de roos voor mij. Zowel je presentatie als je programma ervaar ik als helder en nuttig.’"


Léone Meijs: "Mira heb ik leren kennen als een enthousiaste vrouw die actief en betrokken meedenkt met haar klanten. Zodoende is er voor mijn bedrijf een vitaliteitstest ontstaan die aansluit bij mijn klanten en mijn bedrijf."


DrDateMarcia Chong: "Mira heeft een klantvriendelijk concept waarmee je heel snel je eigen test kunt realiseren. Mira is klantgericht, resultaatgericht en een heel authentiek en prettige dame om mee samen te werken! Bedankt Mira!

Bianca Meijsen: "Mira is een gedreven ontwikkelaar die de wensen van de klant weet te vertalen in een werkbare en functionele test die altijd van toegevoegde waarde is voor je website. Ik heb onze samenwerking om dit te realiseren als zeer prettig en professioneel ervaren. Altijd bereid om mee te denken en aan te passen waar de wensen niet standaard zijn. Absoluut een aanbeveling!"

Lex Hupe: "Ik heb Mira leren kennen als een prettige samenwerkingspartner. Ze luisterde goed naar mijn wensen en onder tijdsdruk heeft ze me een prima test geleverd, die meteen goed functioneerde op mijn website. Praktisch, inventief en meedenkend. Ik beveel Mira in het bijzonder aan voor bedrijven en zp-ers die zoeken naar nieuwe product/marktcombinaties."