Test op Maat

Onderstaande testen heb ik op maat gemaakt voor klanten:

 1. De Kracht & Kwetsbaarheid van Communicatie
  Deze communicatietest heb ik gemaakt voor Expect a Miracle. Deze test laat zien welk communicatietype u bent en u krijgt advies over een training waarin u meer leert over communiceren.

 2. De Groeiwijzer
  Deze test heb ik gemaakt voor Wijsvooruit. Dit is een Quickscan waarvan de uitslag een ruwe indicatie is van uw interesse in vernieuwing in het onderwijs. In de mail krijgt u naast de uitslag o.a. infomatie over de uitgebreide test.

 3. De Vitaliteitstest
  Deze vitaliteitstest heb ik gemaakt voor Innerdreams. Deze test geeft meer informatie over hoe u meer energie, plezier en balans in uw leven kunt ervaren, dus meer vitaliteit.

 4. Hoe sterk is mijn veranderkracht vanuit leiderschap?
  Deze leiderschapstest heb ik gemaakt voor Essential Business Improvement en geeft meer informatie over uw Executiekracht/ Klantfocus/ Empowerment team en Persoonlijk Leiderschap.

 5. Waarom slaat mijn lichaam overtollig vet op?
  Deze test heb ik gemaakt voor HealthyWeightForever waar u kunt ontdekken wat de oorzaken zijn van uw overgewicht.

 6. Wat is jouw communicatiestijl?
  Deze test heb ik gemaakt voor Patricia de Groot en geeft de uitslag in één van de acht dieren die symbool staan voor een communicatiestijl.

 7. Wat is jouw krachtdier?
  Deze test heb ik zelf gemaakt voor mijn website www.Mirrar.me. Deze testen kan je als klant ook overnemen zoals Patricia de Groot dit heeft gedaan.

 8. Welk type ondernemer ben jij?
  Deze test heb ik gemaakt voor een Doe Het Niet Zelf dag waar ondernemers een dag voor elkaar gaan werken. In het resultaat krijgt u kwaliteiten en valkuilen te zien en van welke type ondernemers u iets van kunt leren.

 9. www.agfleftest.nl
  Deze test heb ik gemaakt voor de Groente en Fruit Detailhandel Waar groentemannen als resultaat "gerichte aanbevelingen" krijgen over wat AGF voor ze zou kunnen betekenen.

 10. Chakratest
  Deze test heb ik gemaakt voor Loesje Hierin krijgt u als resultaat informatie over hoe u zelf Chakra's kunt herstellen.