Testen door Mira

Deze testen zijn door mij gemaakt op basis van informatie die ik heb gevonden op Internet en in boeken. Het zijn geen officiële testen maar geinspireerd door bestaande modellen door mij geinterpreteerd.
Het is bedoeld als kennismaking met een model of visie.


In mijn trainingen ga ik dieper in op een model en geef ik informatie over waar je de officiële website kan vinden en waar je de uitgebreide wetenschappelijke testen kunt doen. Deze testen zijn echter wel vaak tegen betaling en mogen alleen door gecertificeerde trainers en coaches afgenomen worden.

Deze testen geven meer inzicht in uw persoonlijk handelen en zijn bedoeld voor uw persoonlijke ontwikkeling of die van uw cursisten of coachees. Deze site is vooral gericht op Coaches en Trainers maar is voor iedereen die geïnteresseerd is in management-, communicatie- en persoonlijkheidsmodellen als middel voor inzicht en reflectie.

Hoe de testen in te vullen:
Denk niet te lang na voordat u een antwoord geeft, het eerste dat bij u opkomt is meestal het beste. Het kan zijn dat er meerdere antwoorden bij u passen, probeer in dat geval toch die stelling te kiezen die het dichtst bijkomt. Hetzelfde geldt als er geen stelling bijzit die bij u past. Bepaal van te voren wat uw intentie is voor het invullen van de test. Het is ook mogelijk om anderen te vragen om de test voor u te doen en te kijken hoe ver dit van elkaar verschilt.